Mit kell tudni a Nanna Házi mofettáról.

 

Házi mofetta érrendszeri megbetegedések kezelésére, gyógyítására!

 

A mofetta szén-dioxidos gázfürdő segítségével kínál kezelést érbetegségek és érrendszeri megbetegedések gyógyítására. A mofetta gáz a bőrön átdiffundálva növeli a szövetek széndioxid tartalmát, így azok a vérből nagyobb mennyiségben vesznek fel oxigént. Így serkenti és javítja a vérellátást. A hatása az egész vérrendszerre kiterjed, és a bőr alatti kötőszövetekre és a belső szervekre is hatással van.

Fontos élettani hatás, hogy a vér és a szövetek szén-dioxid tartalmának növekedése következtében - a vér, szokásos oxigén telítettsége mellett - a szén-dioxidban gazdag szövetek a vérből nagyobb mennyiségű oxigénhez jutnak. A bőrön átdiffundáló gáz a szövetekbe bekerül, ez a hatás kiterjed a bőr és a bőr alatti kötőszövetekre és a belső szervekre is, valamint nem csak a perifériás ellenállás megváltoztatása által hat az egész vérkeringésre, hanem a szívműködés befolyásolása útján is. A mofetta alkalmazása kiemelkedően hatékony és biztonságos módszer az érrendszeri panaszok kezelésére, éppen ezért a napi kúraszerű használata is megengedett. Az érbetegségek egyik leghatékonyabb, mellékhatások nélküli kezelési formája a mofetta (CO2) gázfürdő, kúraszerű alkalmazása igen hatásos.

A mofetta gáz, a betegek jelentős részénél megállítja az állapotromlást.

A mai kor ismert életvitele, táplálkozása következtében kialakult életminőség javítására, prevenciós alkalmazása ajánlható minden 45-50 év felettinek.

Mofetta – a természetes megoldás!

A mofetta hagyományosan a vulkáni utótevékenységhez kötődő, nagyrészt szén-dioxidból álló gázfeltörés. Kifejlesztettünk egy forradalmian új és egyedi módszert a Nanna Házi mofetta-át (saját szabadalom), mely az érbetegségek egyik leghatékonyabb kezelési formája! Ez egy szén-dioxidos gázfürdő, amit saját otthonodban tudsz használni! Kúraszerű alkalmazását ajánljuk a biztosabb megoldás és a panaszmentesség elérése érdekében!

A mofettával akár elkerülheted a végtag amputációt is!

A mofetta gáz a betegek jelentős részénél megállítja az állapotromlást, alkalmazásával sok esetben elkerülhető legvégső beavatkozás, vagyis az amputáció!

Miben segít ez a forradalmian új és hatásos módszer - mi a mofetta ereje?

Mielőtt házi mofettát igényelsz, fontos tudnod, hogy milyen betegség, rendellenesség okozza panaszaid! Kérd szakértő tanácsainkat vagy látogass el kezelőorvosodhoz, s tisztázd tüneteid kiváltóját!

  • szív- és érrendszeri problémák

  • az agyi események utókezelésére és megelőzésre

  • különféle ízületi kopások rehabilitációjára (a megfelelő gyógyszer alkalmazása mellett)

  • magas vérnyomás esetére

  • bőr- és nőgyógyászati kezelésekre

A mofettával akár elkerülheted a végtag amputációt is!

A mofetta gáz a betegek jelentős részénél megállítja az állapotromlást, alkalmazásával sok esetben elkerülhető legvégső beavatkozás, vagyis az amputáció!

A Nanna Házi mofetta szett elemei:

Házi mofetta patronok és gáz pisztoly.
Sav, gáz, vízálló moffetta zsák.

Részletek és további információ a következő telefonszámon érhető el: +36 52 200-228
Házi Mofetta érrendszeri megbetegedések kezelésére, Orvostechnikai Igazgatóság nyilvántartási száma: HU CA01/1117/07 (saját találmány, fejlesztés)
(orvostechnikai eszközökről szóló 16/2006.III.27 EÜM rendelet 10§ 3. bekezdés alapján EAN kód: 5998163710292

A terméket 2020-ban Érték és Minőség Nagydíjjal jutalmazták.

Icon