Hogyan fokozhatja a fizika teljesítményt az oxigén?

 

Mi kell az élethez? Oxigén és víz!

 

Az oxigén és a víz az élet alapkövei. Életminőségünk megfelelő megőrzésében fontos szerepet játszik a táplálékainkkal bevitt oxigén mennyisége/koncentrációja. A fellelhető kisérletek, vizsgálatok beszámolnak különböző vízek stabilizált oxigén tartalmáról, mely a víz alkotó eleme, így az táplákozási környezetben könnyen felszívódva eljut a szövetekbe és javítja a sejtek oxigénellátását. Ennek köszönhetően számos kedvező hatása van, úgymint a jobb közérzet és mentális képesség, vagy a fokozott fizikai teljesítmény és állóképesség, jobb a tápanyag felszívódás, és a salaktalanító hatás.

Életünket nem élhetjük oxidatív stressz nélkül, mert azt a légzésünk is okozza. Gondoljunk bele a sportolói teljesítményekbe, ami fokozott oxidatív stressz. Az oxigénes vizeinkkel javíthatunk a sportteljesítményen, segítheti a magas szinten igénybe vett (szellemi, fizikai, sport) szervezet optimalizálódását, de az edzés/verseny után mindenképpen nagy mennyiségű antioxidánsokra van szükség.

Ha a sejtjeid nem jutnak elegendő oxigénhez, anyagcsere problémák lépnek fel. Az oxidációs rendellenességek kialakulásához a rendszertelen, egészségtelen étrend, a modern élet feszültségei, a helytelen testtartás, a szmog miatti légzési nehézségek, a dohányzás, a mesterséges fény, vagyis az „elektro-szmog” is hozzá járul.

Szervezeted belső állandóságának megtartásához, mintegy 1000 milliliter, azaz 1 liter oxigénnek kell a sejtjeidhez elszállítódnia. Optimálisan ezt véred megfelelő oxigénellátása biztosítja. Kis mennyiségű oxigén a plazmádban oldódik fel, a maradék egység pedig hemoglobin molekuláidhoz kötődik. Az anyagcsere funkcióid nem működnek ideálisan, ha hemoglobin hiányában az oxigén nem éri el a sejteket a megfelelő mennyiségben!

Létünk alapelemei a víz és az oxigén, biztosítja a földi életet. Az elfogyasztott ételeidben és italaidban lévő méreganyagok, a levegő szennyezettsége, a rendszeres sport hiánya, az elsavasodott szervezet, csökkentik a sejtjeid működéséhez alapvető fontosságú oxigén mennyiségét.

A tudomány mai állása szerint, az in vitro, lovakon, patkányokon elvégzett vizsgálatok bizonyítják a strukturált stabilizált oxigénben gazdag víz, az életminőséget pozitívan befolyásoló hatásait. 2013 júliusában az Állatorvos Tudományi Egyetem a legegyszerűbb bizonyítási módot választotta versenylovakon végzett kísérlete során. A stabilizált oxigénben gazdag vizünkkel (NANNA OxySpin Redox power water) itatta a lovakat. Ugyan az a 10 versenyló, amelyek az ivókúra előtt, ugyan azon versenyidő alatt 194.000,- Ft-ot kerestek, a háromhetes napi 5 liter oxigénes víz fogyasztása után 1.053.000,- Ft-ot kerestek.

Ha stabilizált oxigénben gazdag italt fogyasztasz, szervezetednek segítséget nyújthatsz az emésztéshez tested, lelked és elméd is felfrissülhet!

Fokozd teljesítményed a Nanna Oxy Spin és Oxy Sport bio ásványvizeivel. Kattints ide:

http://nanna.st3.mandsol.com/shop/Kategoria/Stabilizalt-oxigenben-gazadag-vizek


 

Icon