Mottónk

Tudatos táplálkozás: az elfogyasztott élelmek olyan,alap/feldolgozott élelmek (nem élelmiszerek) amelyek tápláló jellegük mellett elősegítik egyes testi funkciók működését, javítják életminőségünket, erősítik a szervezet védekező mechanizmusát.

Saját érdekedben tégy különbséget az élelem és az élelmiszer között.

Mi vagyunk

A Darabos család

1982-ben elkezdett családi vállalkozás szikvízgyártói, kisiparosi tevékenység által lerakott alapokra épült, 100%-ban a család tulajdona. Az eltelt időben tevékenységeink bővülésével több átalakuláson mentünk keresztül. (Aqua-Plastech Kft 1996, D-Produkt Kft 2017)

A család és a cég állandó innovációs ténykedése, termékeink, szolgáltatásaink révén mára olyan elismertséget szerzett, ami nemcsak a hazai berkekben, hanem országhatárokon is át ér. Hagyományokat teremtettünk a szikvíznek, mint Hungaricumnak, sok más ország területén.

Jelenleg Hajdúsámsoni telephelyünkön 4500 négyzetméternyi fedett területen, 2 ha-os parkban történik a termelés, raktározás. Több mintaoltalmi bejegyzés fűződik a nevünkhöz a Szabadalmi Hivatalba.

A kutunk (210m) elismert, 11.000 éves egészségbarát BIO ásványvize (Magyarország első BIO minősített ásványvize), képezi az alapját minden vízalapú terméknek. A sors és egy ötlet akaratából, elkészítettünk egy saját fejlesztésű elektromos vízkezelő/strukturáló berendezést, amivel a kutunk BIO vizét strukturáljuk. Az elektromos kezelés következtében különböző szerkezeti átalakulások történnek a vízbe, így az elmúlt 24 évben számos tapasztalati példa, humánklinikai vizsgálat igazolja életminőséget pozitívan befolyásoló hatásukat.

A strukturált italainknak-vizeinknek olyan tulajdonságai kerültek reflektorfénybe, amit eddig a vizek világában nem ismertünk. Ez a megállapítás adta a pénztárcát és időt, energiát nem kímélő lökést ahhoz, hogy a ma már késztermékként forgalomba hozott szenzációs, fenntartható élettani hatásokat segítő, előidéző, életminőség javító termékeinket a maximumra fejlesszük.

Helyzetünk

Telephelyünket a 471-es főút mellett találod Hajdúsámson előtt. Nagy, kék és fehér épületek, Nanna szívvel és szódás képpel az oldalán. Nem lehet eltéveszteni!

Címünk

4251 Hajdúsámson Diósvár Dűlő 23/A

Telephelyi Nyitvatartás

Hétfő-Péntek

6:00-14:30