Általános Szerződési Feltételek

 

1. Általános

A következő feltételek vonatkoznak a vásárló (a továbbiakban "Te") által leadott minden megrendelésre az Aqua-Plastech Kft-től, (4251 Hajdúsámson, Diósvár Dűlő 23/A, 12115266-2-09, a továbbiakban: ”mi ” vagy ”minket” vagy „cégünk” stb), amelyet a nannavitalpiac.hu weboldalán, mobil weboldalán, mobilalkalmazásán vagy, telefonon keresztül kaptunk (mindezekre vonatkozik a ”nannavitalpiac.hu” kifejezés).

A nannavitalpiac.hu oldalon történő rendelés leadásával – a rendelési folyamat során a jelölőnégyzetbe helyezett „x”-el - elfogadod az itt foglalt felhasználási feltételeket (”Feltételek”). Kérjük, a rendelés leadása előtt olvasd el a Feltételeket.

A nannavitalpiac.hu oldalon bármikor megjelenített termék vagy szolgáltatás nem jelenti azt és nem garantálja, hogy ezek a termékek vagy szolgáltatások bármikor elérhetőek lesznek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely terméket bármikor kivonjunk a forgalomból.

Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre előzetes bejelentés nélkül módosítsuk ezeket a Feltételeket. Megrendelésére azok a Feltételek vonatkoznak, amelyek a megrendelés elküldése idején a nannavitalpiac.hu oldalon szerepeltek.

A nannavitalpiac.hu a lehető legjobb online élményt szeretné nyújtani. Ennek érdekében gondoskodnunk kell arról, hogy szolgáltatásaink tökéletesen működjenek. Ön megérti és elfogadja, hogy (i) tilos közzétenni, átadni, terjeszteni, feltölteni vagy promotálni bármilyen kommunikációt vagy tartalmat, amely káros vagy negatív hatással lehet cégünkre, termékeinkre vagy szolgáltatásainkra; (ii) olyan módon viselkedni vagy bármilyen olyan eszközt alkalmazni, amely korlátoz, gátol, visszatart vagy hátrányosan befolyásol más felhasználókat a nannavitalpiac.hu oldal használata során, vagy amely hatással van az oldal biztonságára, vagy (iii) bármilyen eszközt alkalmazni vagy megkísérelni bármilyen motor, szoftver, eszköz, ügynök, script illetve más eszköz vagy mechanizmus (nem kizárólagosan beleértve a spiderek, botok, crawlerek, avatárok vagy intelligens ügynökök) használatát az oldalon való navigálásra vagy keresésre, vagy az oldal tartalmának másolására. Fenntartjuk a jogot az oldal elérésének azonnali megszüntetésére, és a felhasználói fiók törlésére bármely olyan felhasználó esetében, aki ezt a rendelkezést vagy jelen feltételek bármely másik rendelkezését megszegi.

2. Az árak és a szállítási költségek
A nannavitalpiac.hu oldalon megjelenített árak tartalmazzák a törvény által előírt áfát, kiszállítás díjat nem számolunk fel Debrecen területén a megjelölt irányítószámokra.

3. Megrendelés/a szerződés teljesítése
A rendelési mód a nannavitalpiac.hu oldalon történő rendelés. Kérjük, további információkért keresd fel kollégánkat a 0652200228-as telefonszámon.

Amint leadtad a megrendelést, visszaigazoló e-mailt küldünk, ha megadtad nekünk az e-mail címed. Amennyiben valamilyen oknál fogva rendelésed nem tudjuk teljesíteni, azt mihamarabb tudatjuk. Ha ilyen megrendelés ellenértéke beérkezett hozzánk, a vonatkozó összeget ugyanazzal a fizetési móddal próbáljuk meg visszatéríteni, amely útján a kifizetés érkezett. Amennyiben valamilyen okból más megoldás szükséges, értesíteni fogunk, és megkeresünk a megadott adatok alapján, hogy elvégezzük a kifizetést.

4. Kézbesítés
A cégünk a lehető legrövidebb idő alatt és a megrendelések beérkezésének sorrendjében igyekszik elküldeni a csomagokat. A rendelés visszaigazolásában a szállítási nap igazolva lesz. Bár mindent megteszünk, hogy ebbe az időkeretbe beleférjünk, mégis előfordulhat, hogy váratlan okok miatt a kiszállítás több időt vesz igénybe. Amennyiben az a valószínűtlen esemény állna elő, hogy a kiszállítás 30 napon belül nem teljesül, elállhatsz a rendeléstől.

Mielőtt leadnád a megrendelést, tájékoztatást kapsz a várható kiszállítási adatokról. Amint rendelésed elküldted, e-mailben visszaigazoljuk a várható szállítási adatokat, ha e-mail címedet megadtad nekünk.

5. A megrendeléstől való elállás
Rendelésedet lemondhatod vagy visszaküldheted a kiszállítás napján a sofőrünkkel. Ha a tételeket már kifizetted, visszatérítésként megkapod a kifizetett összeget.

Ha vissza szeretnéd vonni vagy vissza szeretnéd küldeni a megrendelését, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a kollégáinkkal a 0630/9468493-as telefonszámon. Mi visszatérítjük a vételárat, amennyiben lehetséges, ugyanazt a fizetési módot használva, amellyel a kifizetés hozzánk beérkezett (vagy ha a tételeket még nem fizetted ki, akkor a tételek visszaküldését a kollégáink stornózzák) a lehető leghamarabb, de legkésőbb a rendelés lemondásának beérkezését követő 5 nap elteltével, feltéve, ha a kérdéses tételeket vagy azok visszaszállításának bizonyítékát megkaptuk. A visszatérítéshez más kifizetési módot is használhatunk, amennyiben azt jóváhagyod; ez semmilyen esetben nem jár további költségekkel.

Amennyiben a kiszállított tétel hibás, kérjük, haladéktalanul értesítsd a cégünket, és visszahozzuk a tételt az alábbi 6. szakasznak megfelelően (Visszaküldés). A cégünk minden hibásnak ítélt termék árát teljes mértékben visszafizeti. Az itt meghatározott feltételek nem korlátozzák a törvény által meghatározott jogokat.

 

6. Visszaküldés
A cégünk az 5. szakasznak megfelelően (Megrendelésről való elállás) garantálja a teljes pénzvisszatérítést, feltéve, ha minden tételt a sofőrünk hoz vissza. Ez azt jelenti, hogy a tételek sértetlenek és rendeltetés szerűen voltak használva.

7. Fizetési módok
Hitelkártya vagy bankkártya

Fizetési adataidat megadhatod a rendelés leadásának idején érvényes hitelkártya vagy bankkártya használatával (VISA, Maestro vagy Mastercard). Az érvényes összeget ez esetben azonnal zároljuk a kártyádon, de a kártyát csak a csomag elküldésekor terheljük meg. A cégünk fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a hitelkártya vagy bankkártya érvényességét, hitelképességét a megrendelés értékéhez képest, valamint a vásárló megadott címének helyességét. Ezen ellenőrzések eredménye szerint megtagadhatjuk a rendelések teljesítését.

Készpénzes fizetés átvételkor
Választásod szerint a termékek átvételekor készpénzben is fizethetsz, díjmentesen.

A törvény által előírt számladokumentumot a vásárlást visszaigazoló e-mailben küldjük el.

8. Felelősségünk
A jelen Feltételekben foglaltak semmilyen része nem zárja ki és nem korlátozza a cégünk felelősségét semmilyen esetben, amelyben a felelősségünk kizárása vagy korlátozása törvénybe ütközne.

A cégünk vállalja a felelősséget az általunk okozott, illetve munkavállalóink és ügynökeink hanyagságából fakadó halálért és személyi sérülésért. Nem kerüljük el a felelősséget, amennyiben mi magunk, munkavállalóink vagy ügynökeink csalárd és megtévesztő magatartást tanúsítanak. Amennyiben megszegjük jelen Feltételeket, csak olyan veszteségekért vagyunk felelősek, amelyek az ilyen megszegésekből ésszerűen következhetnek.

A cégünk nem felel olyan közvetett veszteségekért, amely a fő veszteség vagy kár mellékhatása, például profit vagy lehetőség elvesztése; vagy a termékek kiszállásának elmaradása vagy jelen Feltételekben foglalt bármely egyéb kötelezettségünk nem teljesítése, amennyiben a nem teljesítés olyan esemény következménye, amely ésszerű irányításunkon kívül esik, ami nem kizárólag magában foglalja a tűzesetet, árvizet, vihart, lázadást, zavargásokat, háborút, nukleáris balesetet és terrorcselekményt.

Ha problémád van egy termékkel kapcsolatban, amelyet a nannavitalpiac.hu-tól vásároltál, és panaszodat nem sikerült érvényesítened cégünknél, akkor panaszodat benyújthatod az EU online vitarendezési platformján („ODR platform”).

Az ODR platform az EU-n belüli fogyasztók és kereskedők számára lehetővé teszi, hogy bíróságon kívül próbáljanak meg egyezségre jutni az online vásárlásból eredő panaszokkal kapcsolatban. Ez a felhasználóbarát és interaktív honlap az EU minden hivatalos nyelvén elérhető és ingyenesen használható. Az ODR platform használatával a fogyasztó és a kereskedő megegyezhetnek egy vitarendezési testület kiválasztásában, majd ezt követően végigmennek egy folyamaton, hogy megoldást találjanak a panaszodra.

9. Szavatosság, jótállás
Amennyiben a megvásárolt termék hibás, a cégünk az összes vonatkozó törvényi kötelezettségét betartva jár el. Amennyiben egyértelmű anyagi vagy gyártási hibás termékkel kapcsolatban van panaszod, beleértve a szállítás közben megsérült terméket is, kérjük, tudasd velünk azzal, hogy haladéktalanul visszaküldöd a terméket .

11. Átruházás
A égünk fenntartja a jogot, hogy a termékek leszállításával kapcsolatban keletkezett követeléseit harmadik személyekre engedményezze, vagy azt harmadik személyek javára megterhelje.

12. Részleges érvénytelenség
Amennyiben jelen Feltételek bármely részét bármely bíróság vagy szabályozó testület érvénytelennek találja, a további Feltételek továbbra is érvényesek.

13. Tulajdonjog
A nannavitalpiac.hu oldalán minden szellemi alkotáshoz fűződő jog tulajdonjog, mint például védjegy vagy szerzői jog, az Aqua-Plastech Kft, illetve a webshopban szereplő cégek tulajdona marad. A nannavitalpiac.hu oldal és tartalmának felhasználása, beleértve az ilyen tartalom részben vagy egészben történő másolását vagy tárolását is, a saját személyes, nem kereskedelmi használatot leszámítva a cégünk engedélye nélkül tilos.

14. Vállalati információ

Aqua-Plastech Kft

4251 Hajdúsámson, Diósvár Dűlő 23/A
Hungary

Cégjegyzékszám: 09-09-004168
Adószám: 12115266-2-09
Kapcsolattartó: Darabos Judit 0630/9468493

 

Az Aqua-Plastech Kft ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 

Elkötelezettség a vásárlók adatainak és magánéletének védelme iránt
A személyes adataid és magánéleted védelme kiemelten fontos a cégünk számára.

Alapelvek
A cégünk a következő alapelvekkel valósítja meg az online magánéleted és az adataid védelme iránti elkötelezettségét.
A cégünk a személyes adatokat törvényesen, tisztességesen és átlátható módon dolgozza fel.
Nem kérünk el több személyes adatot a szükségesnél, és azokat is kizárólag törvényes célból.
Nem tartunk meg több adatot a szükségesnél, és semmilyen adatot nem tárolunk a szükségesnél hosszabb ideig.
A személyes adatokat megfelelő biztonsági intézkedésekkel védjük.

A jelen Adatvédelmi nyilatkozatról
Jelen Adatvédelmi nyilatkozat egyértelmű, tömör és átlátható kommunikációt szeretne közzétenni a cég vásárlóihoz kapcsolódó személyes adatok gyűjtéséről, felhasználásáról, feldolgozásáról és tárolásáról stb.
Jelen adatvédelmi nyilatkozat értelmében a „cégünk vásárlója” az Aqua-Plastech Kft által üzemeltetett nannavitalpiac.hu weboldal valamely termékének vagy szolgáltatásának korábbi, jelenlegi vagy potenciális vásárlóját vagy felhasználóját jelenti, hivatalos weboldalunk látogatóit, hűségprogramunk vagy közösségünk tagjait.

Ki felel a személyes adataid feldolgozásáért?
Az Aqua-Plastech Kft felel a személyes adataid jelen Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelő feldolgozásáért.
Hol tároljuk az adatait?

A tőled kapott begyűjtött személyes adatokat a Cégünknél tároljuk.

Ki fér hozzá az adataidhoz?
Személyes adataidhoz csak azok férnek hozzá, akiknek azokra az adatfeldolgozás célját képező tevékenységhez szükségük van. A szükséges mértékben a személyes adataid megoszthatók a beszállítókkal és alvállalkozókkal (feldolgozókkal és azok alvállalkozóival), amelyek egyes feladatokat elvégeznek a Cégünk számára.

Mi a feldolgozás jogalapja?
A Cégünk nem gyűjthet be, dolgozhat fel, használhat, tárolhat személyes adatokat érvényes jogalap nélkül. A törvényesség származhat a te beleegyezésedből, törvényi kötelezettségből vagy vállalati törvényes érdekeinkből. Begyűjtött személyes adataid minden egyes specifikus feldolgozásakor tájékoztatunk az érvényes jogalapról és a te jogaidról is függetlenül attól, hogy a személyes adataidra törvényes vagy szerződéses okokból van-e szükségünk. Tájékoztatunk arról is, köteles vagy-e megadni a személyes adatokat, és milyen következményekkel járhat, ha megtagadod ezt.
Mik a Te jogaid?
Hozzáférési jog:
Bármikor jogod van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Fordulj hozzánk és személyes adataidat e-mailben elküldjük.

Hordozhatósághoz való jog:
Amikor a Cégünk automatikus úton dolgozza fel személyes adataidat a Te beleegyezésed vagy hozzájárulásod alapján, jogodban áll kérni, hogy tárolt adatait strukturált, általánosan használt és gép által olvasható formátumban átadjuk Neked vagy egy másik félnek. Ez csak a Te általad számunkra megadott személyes adatokra vonatkozik.

A helyesbítés joga:
Jogod van kérni személyes adataid helyesbítését, amennyiben azok helytelenek, beleértve a hiányos személyes adatai pótlásának jogát. Ha rendelkezel vásárlói fiókkal vagy tagsággal, személyes adataidat szerkesztheti a fiók- és tagsági oldalai alatt is.

A törléshez való jog:
Jogodban áll bármely, Cégünknél márkánk által feldolgozott személyes adatainak törléséhez bármikor, kivéve a következő szituációkat

 1. folyamatban lévő ügyed van Kollégáinkkal

 2. nyitott megrendelésed van, amely még nem került szállításra, vagy részlegesen szállítottuk

 3. rendezetlen tartozásod van a Cégünk felé, a fizetési módtól függetlenül

 4. az elmúlt négy évben gyaníthatóan vagy bizonyítottan nem rendeltetésszerűen használtad szolgáltatásainkat

 5. adósságod az elmúlt három évben vagy elhunyt vásárlók esetében az elmúlt egy évben harmadik félnek értékesítették

 6. hitelképességed negatívan bírálták el az elmúlt három hónapban

 7. ha bármilyen terméket vásároltál, a tranzakcióhoz köthető személyes adataidat könyvelési célokból megtartjuk

Az ellenvetés joga a feldolgozás ellen jogos érdek alapján:
Jogod van tiltakozni személyes adataid feldolgozása ellen, amely a Cégünk jogos érdeke szerint történik. A Cégünk nem folytatja személyes adataidnak feldolgozását, kivéve, ha a folyamatot illetően jogos érdekünket bizonyítani tudjuk, amely felülírja a Te érdekeltséged és jogaid, vagy jogi kárigény következtében.

A direkt marketinggel szembeni ellenvetés joga:
Jogod van ellenvetéssel élni a direkt marketinggel szemben, beleértve a direkt marketing céljából készített profilelemzést.

A direkt marketingről a következő módon mondhatsz le:
- követed az erre vonatkozó utasításokat a marketing e-mailekben.

A kortlátozás joga:
Jogod van kérelmezni, hogy a Cégünk korlátozza személyes adataid feldolgozását a következő körülmények között:

 1. Ha ellenvetésed van a feldolgozással szemben a Cégünk jogos érdeke alapján, korlátozzuk az adatok feldolgozását a jogos érdek igazolásának megtörténtéig.

 2. Ha állításod szerint a személyes adataid helytelenek, Cégünknek korlátoznia kell az ilyen adatok feldolgozását a személyes adatok pontosságának igazolásáig.

 3. ha a feldolgozás jogtalan, ellenezheted a személyes adataid törlését, és helyette kérheted személyes adatad korlátozását

 4. ha Cégünknek már nincs szüksége a személyes adataidra, de a jogi kárigényei megvédése érdekében még meg kell tartania azokat.

Hogyan gyakorolhatod a jogaidat?
Nagyon komolyan vesszük az adatvédelmet, és ezért odaadó munkatársaink kezelik a fenti jogokra vonatkozó kérelmeket. Bármikor kapcsolatba léphetsz velük az info@nannavitalpipac.hu oldalon.

ügyfélszolgálati munkatársat jelöltünk ki annak biztosítása érdekében, hogy személyes adataidat mindig nyitott, pontos és törvényes módon dolgozzuk fel. Munkatársunkat a következő e-mail-címen érheted el: info@nannainfo.com.

Ha rendelkezel fiókkal vagy klubtagsággal, hozzáféréshez való jogodat, a hordozhatósághoz való jogodat és helyesbítési jogodat a fiókoldalakon is gyakorolhatod, ahol fiókodat törölheted is.

A felügyeleti hatóságnál való panasztétel joga:
Ha panaszod van azzal kapcsolatban, ahogy a Cégünk feldolgozza személyes adataidat, valamint gondoskodik ezek és a magánéleted védelméről, bármikor jogodban áll panaszt benyújtani a Magyar Adatvédelmi Hivatalnak, vagy az ország bármely más kompetens hivatalának.
Az Adatvédelmi nyilatkozat frissítései:
Előfordulhat, hogy frissítenünk kell az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Az Adatvédelmi nyilatkozat legújabb verzióját bármikor elérheted a weboldalunkon. Az Adatvédelmi nyilatkozatunk jelentős változásait, például a személyes adatok feldolgozásának okait.
Icon