A NANNAVITÁL piacról

 

Fordíts figyelmet az egészségtudaton alapuló életminőség javító, megőrző táplálkozásra!

A tudomány jelenlegi állásának megfelelően célunk, az egészségtudaton alapuló életminőség javító/megőrző táplálkozásnak, életmódnak a kiszolgálása innovatív termékeinkkel.

Teremts egyensúlyt, lúgosíts, pótold egyedülállóan a nélkülözhetetlen természetes növényi eredetű vitaminokat, ásványi-anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat. Utat mutatunk sav-bázis egyensúly megteremtésének kiemelkedő biztosításában, valamint a biológiailag jól hasznosítható jód-szelén pótlásában.

Az emberiség egészségi állapotának romlása a 24. óra, 50. percében van. A rohanó feltörekvő életmód megfeledkezett a táplálékok minőségéről, csak a gazdasági érdekek diktálta sterilitás, eltarthatóság van fókuszban, háttérbe szorítva a táplálék beltartalmi értékét. Nagyon fontos, hogy lehetőleg táplálékainkkal érjük el azt, hogy a szervezetünk ellenálló legyen vírusokkal baktériumokkal szemben. A gyors steril élelmiszer bevitel nem biztosítja a termőföldjeink kizsákmányolásából származó természetes ásványisók nyomelemek hiányának pótlását.

A termelőnek és a tudománynak erre figyelemmel kell lenni és a természetes pótlásról gondoskodni szükséges.

Tudományosan is alátámasztott meggyőződésünk követésére létrehozott régi/új kereskedelmi módszerrel kívánjuk életminőség javító táplálkozásod igényeit megvalósítani. Módszerünk célja, hogy Te kedves fogyasztó, elsőként bizonyosodj meg arról, hogy a termékeket előállító cégek megbízható (nem tegnap alakult-holnap nincs) múlttal, tervezett jövővel, megalapozott tudással, tudományos háttérrel rendelkeznek.

Itt a következőkben bemutatkoznak, figyelemfelkeltésként leírják termékeik értékét/hatását.

Célunk, hogy fáradozás nélkül otthonodba szállítva tapasztald meg a termékek ízletes, életminőség javító hatását. 

Lételem az ételem az italom! Igyunk egészségünkért!

1982-ben elkezdett családi vállalkozás szikvízgyártói, kisiparosi tevékenység által lerakott alapokra épült, 100%-ban a család tulajdona. Az eltelt időben tevékenységeink bővülésével több átalakuláson mentünk keresztül. (Aqua-Plastech Kft 1996, D-Produkt Kft 2017)

 

A család és a cég állandó innovációs ténykedése, termékeink, szolgáltatásaink révén mára olyan elismertséget szerzett, ami nemcsak a hazai berkekben, hanem országhatárokon is át ér. Hagyományokat teremtettünk a szikvíznek, mint Hungaricumnak, sok más ország területén.

Napjainkra külön tudományággá nőtte ki magát az egészségmegőrzés, aminek az egyik alappillére a korszerű táplálkozás. Megjelentek a funkcionális élelmiszerek, amik vitaminnal, pre- és probiotikummal dúsítva elfogyasztásuk után kedvező élettani hatással bírnak. Ezért tartotta fontosnak a Medaquatica megálmodója, dr. Kristóf Margit, hogy olyan termékeket állítson elő, amelyek értékes tápanyagokban gazdagok, ugyanakkor adalékanyag-, glutén- és laktózmentesek, és csupán természetes tartósítószerek felhasználásával készültek.

A termékek egyik legfontosabb alapanyaga a Moringa Olejfera, a moringaceae fafajta egyik alfaja, amely a Himalájából származik és 90 hatóanyaga, 46 antioxidánsa és esszenciális aminosavai mellett a vitaminok és az ásványi anyagok kimeríthetetlen tárháza. Ha pedig másra vágyunk, akkor még számtalan étrend-kiegészítő kapszula, levélőrleményes tea és diétás termék közül választhatunk!


 

VÖRÖS TÉSZTA MANUFAKTÚRA - a különleges tészták mestere!

 

A festői szépségű Gerecse lábánál, a Tata és Zsámbék között fekvő régi, magyar település – Héreg –határában található egy kis családi manufaktúra, amely 1987 óta foglalkozik tésztakészítéssel. A tulajdonosok ma is mindennap ott dolgoznak az üzemben, ki-ki más területen figyel arra, hogy a vásárlók a már megszokott és megszeretett minőségű, nagyszerű ízű tésztával találkozhassanak a boltok polcain.

Az első csomag Héregi Tészta több mint harminc évvel ezelőtt készült el. Ezen idő alatt a cég sokat változott, bővült méretében és termékeinek kínálatában, de a mai napig megőrizte családias hangulatát, manufakturális jellegét és a kisebb vállalkozásokra jellemző személyesség varázsát.

Az előzmények

Edina 7 évig vezetett egy vendéglátó helyet, melyben napközben a jó kávé kapta a figyelmet, hétvégék estéin pedig az élő koncertek. A kávékészítés tudományát magas szinten el tudta sajátítani, amit mi sem igazol jobban, mint a külföldi barista versenyeken való kiváló eredmények.

Timi 14 éves korától kezdve testvérével közös üzletét igazgatta. Egy malmöi kiállítás alkalmával megismerkedett egy Rwandából származó anyával és lányával, akik által a kávé kiemelt szerepet kapott életében.

Ennek hatására 2018 szeptemberében összeállt a két lány, hogy közös üzletet csináljon. Saját kis kávézójukban számukra pörkölt kávét készítettek vendégeiknek minden nap. 2019 nyarán beleásták magukat a szemes kávé piac mélyebb bugyraiba.

Matusik Edina - Coffer alapító, barista

Baristaként és kávézó üzemeltetőként eltöltött több év után most a pörkölés művészete, az alapanyag alapos ismerete és megismerése jelenti számomra a fejlődést.

Szabó Timi - Coffer alapító, barista

A kávé készítés számomra szerelem volt első látásra. Minden egyes részét nagyon élvezem. Mindennapjaim része a Coffer, amit sok mindenkihez szeretnék eljuttatni.

Icon